top of page

Henkilökuva: Lumi Robins


Olen Lumi Robins Pohjois-Savosta. Olen 16-vuotias ja olen harrastanut ratsastusta kohta 12 vuotta. Reiningin parissa olen ollut nyt 6 vuotta. Aloitin reiningin ratsastuksen Maria Astikaisen tilalla Spring ranchilla, kun kesäleirin aikana harjoittelimme lännenratsatuksen eri alalajeja. Reiningissä kivointa on hevosesi kanssa työskentely, ja toistensa opettaminen.


Kuva: Arja Robins


Saimme hevoseni Wimps Lil Prize:in noin puolitoista vuotta sitten Belgiasta. Hän on taitava hevonen ja osaa tehdä mahtavia ratoja oikean ratsastajan kanssa. Wimpy on todella rauhallinen, etenkin kisatianteissa jolloin itse saatan olla rauhaton. En voisi pyytää parempaa kisakumppania, vaikka emme ole olleet yhdessä vielä kauan.


Esikuviani ratsastuksessa ovat kaikki mahtavat valmentajani, Maria Astikainen, Lorenzo De Simone, Wim Vervecken ja kuuluisa reining ratsastaja Bernart Fonck.


Reining on ollut todella mukava laji olla osana, ja se on oikeastaan helpompaa kuin mitä alussa saattaa luulla, mutta saattaa mennä hetki ennen kuin ymmärtää lajin kunnolla. Saa myös paljon uusia kavereita ja tavata muita mahtavia ratsastaja.


Tulevaisuudessa olisi mukava päästä taas kisaamaan ulkomailla isoilla areenoilla. Tietenkin olisi mahtavaa taas kisata SM:fissä ja käydä vähän erilaisissa paikoissa.

Lumia voi seurata instassa

356 views0 comments

留言


bottom of page