top of page

Hyvää mieltä ja iloisia onnistumisia NRHA Summer Showssa

Sunnuntaina avattiin NRHA kilpailukausi Suomessa, paikalle oli suunnannut hyvä joukko ratsukoita ja myös katsomo täyttyi lajista kiinnostuneista. Ilma suosi tällä kertaa kisaväkeä, vaikka viileää vielä kesäkuun ensi päivinä olikin.


Vienna Haanpää & Smart Spookster 📷 Martti Luoto


Kilpailuissa erityisesti mieltä lämmitti suuri aloittelevien reining-ratsastajien joukko. Italiasta matkannut tuomari Yonnel Estival kiitteli Suomen hyväkuntoisia hevosia, jotka korkeasta iästään huolimatta suorittivat ensi kertaa reining-ratoja suorittavien ratsastajiensa kanssa innostuneena ja tarkkuudella.


Tanja Torkkeli & Boggies Little Lena 📷 Martti Luoto


Pieni oppimäärä luokista

Kilpailuissa ratsastettiin ensin kaksi NRHA Finlandin luokkaa, joihin voi osallistua olemalla NRHA Finlandin jäsen, muita jäsenyyksiä ei tarvita. Jäsenyys on edullinen, vain 40 euroa vuodessa. NRHA Finlandin SuperEasy rata oli tarkoitettu aloitteleville ratsastajille, NRHA Finlandin Any Bit Any Age kaikille hevosille sallituilla kuolaimilla.


Minja Tikkanen & Wicked West Chic 📷 Martti Luoto


Itse NRHA luokkiin tarvitseekin sitten olla NRHA.com jäsen, jonka jäsenmaksu riippuu siitä, oletko Youth, Non Pro vai Open jäsen. Jäsenyydellä voit kilpailla NRHA kilpailulisenssin omistavan hevosen kanssa niissä luokissa, mihin lisenssillä olet oikeutettu Suomessa ja ulkomailla. NRHA luokkiin osallistuneista monet metsästivätkin kvaaleja ensi vuoden NRHA EM -kilpailuihin, jotka järjestetään 2024 Ranskassa LePinissä.


Kilpailuissa palkittiin luokkien voittajat myös tavarapalkinnoilla, jotka mahdollistivat sponsorimme Nutrolin, Frank fruities ja Biofarm. Kilpailun pääsponsorina toimi Bekason. Aloittavien SuperEasy -luokan kaikki osallistujat saivat ruusukkeiden lisäksi tavarapalkinnot.


Luokkien voittajat:


NRHA Finland SuperEasy

Champion: Vienna Haanpää & Smart Spookster 68,5


NRHA Finland Any Bit Any Age

Champion: Maria Mustonen & Quiktrashya 69,5


NRHA Slate I

NRHA Open

NRHA Intermediate Open

NRHA Limited Open

Champion: Siri Haanpää & HR Justanother Cash 69,5


NRHA Non Pro

NRHA Intermediate Non Pro

NRHA Limited Non Pro

Champion: Kari Vepsä & GK Puro Pep 70,5


NRHA Slate II

NRHA Open

NRHA Intermediate Open

NRHA Limited Open

Champion: Siri Haanpää & HR Justanother Cash 69


NRHA Non Pro

NRHA Intermediate Non Pro

NRHA Limited Non Pro

Co-Champions:

Kari Vepsä & GK Puro Pep 68

Ruut Vidgren & KV Stormlost Charley 68


NRHA Youth 14-18

Champion: Verona Haanpää & Sailin Easy Sun 69


Paljon onnea voittajille, kaikille kilpailijoille onnittelut hienoista suorituksista ja iloisesta tunnelmasta kiitos myös katsomolle! Kiitokset luonnollisesti myös pääsponsorille ja luokkasponsoreille, erityiskiitos Siri Haanpää ja SH Performance Horses loistavista puitteista kisoille!
140 views0 comments

Comments


bottom of page