top of page

Jäsenmaksulla enemmän etuja vuonna 2023

Uusi kausi käynnistyi uuden vuoden myötä. Reining-ratsastajalle se merkitsee valmistautumista tulevaan kisakauteen. Vuonna 2023 jäsenet saavat aiempaa enemmän etuja, mm. alennuksia osallistumismaksuihin kisoissa, tuotealennuksia ja muita rahanarvoisia etuja.


Miten maksan jäsenmaksun?

Verkkosivuilla on etusivulla linkki REKISTERÖIDY, josta ohjeita seuraamalla saat sähköpostiisi jäsenyyden maksutiedot. Maksettuasi jäsenmaksun käy verkkosivujen kirjautumisosiossa (oikea yläkulma) ja kirjaudu sisään, saamme sinut jäsenrekisteriin ja vapautamme pääsysi jäsenosioon.
Mitä jäsenyydellä sitten saa?

NRHA Finlandin jäsenenä pääset osallistumaan NRHA Finlandin alaisiin kilpailuluokkiin. Näitä ovat mm. tämä vuonna ns. matalan kynnyksen aloitusluokat, jossa on helpotettuja ratoja kilpauraa aloittaville ratsukoille.


NRHA Finlandin jäsenyyden tarvitset, mikäli haluat osallistua Suomen edustajana NRHA EM-kisoihin. Jäsenyys tarkistetaan affiliatelta ilmoittautumisen yhteydessä. Edustustehtävät siis lajissa edellyttävät NRHA Finland jäsenyyttä.


NRHA Finlandin jäsenenä olet etulyöntiasemassa sen järjestämiin tapahtumiin. Kilpailuissa/rataharjoituksissa jäsenemme saavat valikoiduista luokista alennuksen.


Siinä tuli nopeasti jo tuo 35 euron jäsenmaksu takaisin ansaittua!

Muistathan, että NRHA luokkia kilpaillessasi, tarvitset myös NRHA.com jäsenyyden. Pelkkiin NRHA Finland -luokkiin osallistuessasi riittää sen jäsenyys. Ennen kilpailuihin ilmoittautumista tarkista myös, että hevosesi kisapaperit ovat ajantasalla, rokotukset ohjelman mukaisesti ja vakuutusturvasi kunnossa. Vakuutuksen saat helpoiten maksamalla Ratsastajainliiton jäsenmaksun.

60 views0 comments

Comments


bottom of page