top of page

Kesällä 2021 kisataan koronan ehdoilla

Updated: Jul 21, 2021Tänä vuonna kilpailukalenterissa on ihailtavan paljon reiningluokkia. Ensimmäiset kilpailut ovat myös osoittaneet, että ratsastajia on mukana aiempaa enemmän.


Osassa kilpailuissa on tiukemmat korona-ohjeistukset. Toimithan kunkin kilpailujärjestäjän ohjeistuksen mukaisesti ja turvallisesti. Osallistuthan vain terveenä, huolehdit hygieniasta ja näin omalta osaltasi vaikutat kaikkien hyvinvointiin.


Ulkomaille suunnatessa tilanne elää ja säädökset muuttuvat. Tarkista lähtöhetken korona-info ja viranomaissuositukset Terveyden ja Hyvinvoinninlaitoksen THL:n verkkosivuilta https://thl.fi/fi/.

Jokainen matkustaa luonnollisesti omalla riskillään ja palatessaan kotimaahan huolehtii tarvittavista karanteeneista. Kaikki toivomme, että korona alkaa väistyä ja saamme palata normaaliin arkielämäämme.Yllä linkki SRL:n ylläpitämään kilpailukalenteriin lännenratsastuksen osalta.


Onnea kaikille kilpailukauteen!

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Tervetuloa NRHA Finlandin sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 11.11.2023 klo 18.00 Teija Pietilällä Nurmijärvellä. Sitovat ilmoittautumiset tekstiviestillä 6.11.2023. mennessä numeroon 040961589

bottom of page