top of page

Matalan kynnyksen rataharjoituksia kevään aloitukseen!


NRHA Finland järjestää yhdessä Rajakorpi Ranchin ja SH Performance Horses kanssa rataharjoituksia maaliskuussa. Mikäli saamme osanottoa riittävästi, jatkamme toimintaa seuraaville kuukausille. Rataharjoitukset on tällä hetkellä sovittu seuraavasti:

11.3.2023 Rajakorpi Ranch, Kempele

18.3.2023 Rajakorpi Ranch, Kempele

25.3.2023 SH Performancehorses, Karkkila


Mikäli haluat järjestää vastaavan tapahtuman omalla tallillasi/seurassasi, otathan yhteyttä!


Mitä tarkoittaa rataharjoitus?

Rataharjoituksen tarkoituksena on, että mahdollisimman moni voi lähteä kokeilemaan kilpailemista aidoissa puitteissa, kuitenkin ilman kilpailutunnelman ja yleisön aiheuttamaa mahdollista jännitettä. Rataharjoitus on myös hyvä paikka käydä skoolaamassa paljon kisannutta hevosta.


Miten toimin?

Kunkin rataharjoituksen yhteystiedot tulevat kilpailukalenteriin. Sinne päivitetään kaikki tarvittava tieto rataharjoituksiin osallistumisesta, osallistumismaksusta, pysäköinnistä paikanpäällä, tarvittavista jäsenyyksistä jne.


Voinko osallistua monella hevosella?

Voit osallistua niin monella hevosella kun haluat, muista vain ilmoittautua kaikilla erikseen. Hevosen tulee olla asianmukaisesti rokotettu, ja luonnollisesti terve.


Mitä etua minulle on NRHA Finlandin jäsenyydestä tässä tilanteessa?

NRHA Finlandin jäsenet saavat rataharjoituksista alennusta. Nyt lukkoon lyötyjen rataharjoitusten osallistumismaksu per rata on normaalisti 10 euroa, NRHA Finlandin jäsenenä voit ilmoittautua PUOLEEN HINTAAN!


Miten liityn NRHA Finlandin jäseneksi?

Jäseneksemme liityt kätevästi verkkosivujen rekisteröidy-kohdasta. Seuraa ohjeita, saat sähköpostiisi maksutiedot jäsenmaksua varten. Kun jäsenyytesi on valmis (maksu näkyy tilillämme) voit kirjautua jäsenalueelle ja täyttää henkilötietosi (yhdistyslaki 11 § (8.5.2020/336)).


Tervetuloa rataharjoituksiin kaikki!


تعليقات


bottom of page