top of page

Reiningin SM-kilpailut Kärppälässä 4.-5.9.2021

Neljän vuoden jälkeen kilpaillaan reiningin Suomenmestaruudesta


Edelliset SM-kilpailut järjestettiin vuonna 2017, tällöin Suomenmestariksi ratsasti Pete Perkiö hevosella Guns Apocalypse Shok. Sen jälkeen on ollut hiljaiseloa, vaikka reiningratsastajat ovat ahkerasti kilpailleet niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Vuosien aikana erityisesti nuorten ratsastajien joukko on lisääntynyt ja aktivoitunut.


Tänä vuonna Western Riders Finland (WRF) järjestää REININGIN SM-kilpailut Kärppälän ratsutilalla Sastamalassa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tuomareina toimivat ruotsalainen Josefin Blomqvist ja italialainen Mauro Vittorelli. Kaksipäiväisessä tapahtumassa kilpaillaan Aikuisten Suomenmestaruuden lisäksi erikseen myös Nuorten Suomenmestaruudesta*.


Kilpailuissa järjestetään reiningin suomenmestaruusluokkien lisäksi seura-, alue- ja kansallisia luokkia trailissa, western horsemanshipissa, western pleasuressa, western ridingissa, ranch ridingissa ja reiningissä. Luokkia on siis kaikille lännenratsastajille!


Kilpailupaikkana huikeat puitteet Kärppälässä


Kärppälän ratsutila Hämeessä tarjoaa upeat puitteet SM-kilpailuille. Kilpailuluokat ratsastetaan valoisassa, ilmastoidussa ja lämmitetyssä maneesissa. Verryttelyalueena toimii maneesin yhteyteen valmistunut uusi ulkokenttä. Maneesin kahvilassa on lounastarjoilu ja tilalta löytyy majoitusmahdollisuuksia sekä ihmisille että hevosille.


kuva: Laura Järvinen


Tapahtuma on avoin yleisölle tämänhetkisen tiedon mukaan, mutta on mahdollista että rajoituksia joudutaan tekemään jos alueelliset koronaohjeet kiristyvät. Tapahtumasta on myös livestream Havenilta, joten kilpailuja voi seurata myös turvallisesti kotisohvalta.


Linkit:

Kärppälän ratsutila https://www.facebook.com/karppalanratsutila/

SM-kilpailut kilpailukutsu https://kipa2.ratsastus.fi/events/58c81d91-a796-4b3f-8dde-6b09434746d4/#classes

Western Riders Finland https://www.facebook.com/groups/32840704790


NRHA Finlandin SM-kilpailu countdown nrha.fi


*Nuorten Suomenmestaruusluokka toteutuu, mikäli kilpailevia ratsukkoja on vähintään viisi.

327 views0 comments

Recent Posts

See All

Tervetuloa NRHA Finlandin sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 11.11.2023 klo 18.00 Teija Pietilällä Nurmijärvellä. Sitovat ilmoittautumiset tekstiviestillä 6.11.2023. mennessä numeroon 040961589

bottom of page