top of page

Suomalaisvoitto ja sijoituksia Tanskan kisakauden avauksessa Kumlegaardissa 2.5.2024

Tanskassa saatiin kisakausi käyntiin toissa viikonloppuna, kun Kumlegaardissa kilpailtiin Spring Celebration -kilpailuiden merkeissä.


Suomalaisittain kilpailut alkoivat mukavasti Jaana Ventuksen ottaen toisen sijan ratsullaan Joey (Lil Joe Rush) Any Bit Any Age -luokassa pistein 69. Luokan voitti Roy Van Der Hoeven.


Suomalaisittan korkeimmista pisteistä huolehti Anna Kuusisto Dohn (yllä kuvassa), joka ratsasti NRHA Non Pro -luokan kirkkaaseen voittoon pistein 71. Kysyessämme seuraavista kisoista ja kauden suunnitelmista Anna vastaa, että lukkoon lyötyjä suunnitelmia kisakauden ollessa alussa Annalla ei vielä ole. "Katsotaan mitä kesä ja syksy tuo tullessaan." Viime vuonna NRHA DK Non Pro Year End Awardin voittanut Anna tavoittelee tältä kaudelta tuloksiin parannuksia ja katsoo sitten mihin ne loppukaudesta riittävät.

Kuva: Anna Kuusisto Dohn ja Conrad, Anna Archinger Photography


Sain ensimmäisen Non Pro Morrisonini joka on minulle aivan mieletön juttu!

Palkintojenjakoon uudemman kerran kilpailuissa pääsi myös Jaana sijoittuessaan jaetulle toiselle sijalle NRHA Limited Non Pro -luokassa, vain puolen pisteen päässä voittajasta. Jaana kertoo kisasuunnitelmansa kohdistuvan tällä kaudella Tanskaan ja Ruotsiin. Hän kertoo hevosensa Joeyn olevan hyvässä kunnossa, kontakti hevoseen on parantunut uuden valmentajan Jonna McCaben myötä, jonka tallilla Jaanan kolme kisahevosta asuu.

Kuva: Jaana Ventus ja Joey, Anna Archinger Photography


Toinen hevoseni Oscar (CJ S Million Dreams) on kehittynyt talven aikana upeasti, mutta kisakauden alku on ollut tahmea pienen revähdyksen vuoksi. Hevonen on ollut hieman "ylivirittyneessä" tilassa. Tavoitteeni onkin kehittyä teknisesti ja olla paremmin läsnä tilanteissa.

Onnea tanskalaiset ladymme!


Kisakausi Pohjoismaissa jatkuu taas ensi viikonloppuna, kun Ruotsin Hälldalassa järjestetään Hälldala Spin & Win/Scandinavian Derby -kilpailut. Sinne suuntaa joukko kilpailijoitamme myös Suomesta. Pysykää siis kuulolla!


Suomalaisten tuloksia NRHA Spring Celebration -kilpailuista:

Any Bit Any Age, L1 & L2

Champion, Roy Van Der Hoeven & Frozen On The Rocks 72 p.

Co-Reserve Champion, Karina Lyngvig & USS Nu Spook 69 p.

Co-Reserve Champion, Jaana Ventus & Lil Joe Rush 69 p.


NRHA Non Pro

Champion, Anna Kuusisto Dohn & PL Wimpys Jac Olena 71 p.

Reserve Champion, Annette Andersen & Magnetic Master 69,5 p.


NRHA Limited Non Pro

Champion, Jessica Ceglarek & My Cash Is Dancing 69,5 p

Reserve Champion, Jaana Ventus & Lil Joe Rush 69 p.36 views0 comments

Comments


bottom of page